Småföretagare i Kronoberg få kostnadsfri expertrådgivning

Publicerad: 2024-02-16


Småföretagare i Kronoberg få kostnadsfri expertrådgivning



Information

Genom Konsulttimmen kan du som är småföretagare i Kronoberg få kostnadsfri expertrådgivning. Du får sex kostnadsfria timmar som utförs av kvalificerade experter som valts ut och upphandlats av Region Kronoberg. Du kan bland annat få rådgivning inom implementering av cirkulär ekonomi, affärsutveckling med hållbarhet i fokus, utveckling av hållbarhetsstrategier eller ledarskapsutveckling i att driva hållbarhetsfrågor och förändring.
 


 

För vem?

Konsulttimmen riktar sig till dig med F-skattsedel, oavsett bolagsform, har din ekonomi i balans* och har 0–49 anställda.

* "Ekonomi i balans" innebär att ditt företag inte har några skatteskulder eller att ditt företag är försatt i konkurs.

 



Kostar det verkligen ingenting?

Den enda motprestationen är att du fyller i några enkätsvar som kan göra Konsulttimmen ännu bättre.

Konsulttimmen finansieras av regionala skattepengar, så du är indirekt medfinansiär om du betalar skatt och moms. Men du betalar inget ytterligare för att använda dig av Konsulttimmen. Däremot – har du bokat en tid med en konsult som du inte genomför med kort varsel (mindre än 24 timmar) så kan du bli återbetalningsskyldig 600 kronor.
 



Läs mer om Konsulttimmen här.

 

Kontakta oss på Energikontor Syd!  

Vi på Energikontor Syd är inte bara experter på energieffektivisering och förnybar energi, vi har även över tjugo års erfarenhet av att utforma projektansökningar och budget. Kort och gott - vi kan projektering med extern finansiering.  Vi samverkar gärna med er i projekt och hjälper er med ansökan. 

Ta kontakt med oss för att bolla idéer! 

Kontaktpersoner


Lena Eckerberg

Lena Eckerberg

Utvecklingschef/Projektledare

Tel. 0734-40 82 75 ,

lena.eckerberg@energikontorsyd.se


Mer inom samma tema

15 artiklar hittades

Se alla poster inom temat