Stöd till externa konsulttjänster för företag i Kronobergs län

Publicerad: 2023-06-22


Stöd till externa konsulttjänster för företag i Kronobergs län

Ansökan sker löpande

Information

Företag i Kronobergs län kan söka stöd för bland annat grön omställning. Det kan tex vara att utveckla en energieffektiv tillverkningsprocess,  mäta klimatpåverkan av den egna tillverkningen inkl. tillverkning och leveranskedjor, kartlägga möjligheter till en mer hållbar energiproduktion med en biprodukt från ett jordbruk eller kartlägga företagets transporter och föreslå logistikförbättringar som minskar klimatpåverkan.

Tillsammans med Almis rådgivare får du möjlighet att utvärdera din idé. Uppfyller företaget kraven för att ansöka om något av våra stöd kommer vi att ge dig kostnadsfri coaching och en grundlig genomgång av företagets verksamhet, ekonomi och hur insatsen skapar nya värden i företaget. Almi kan även hjälpa dig genom hela ansökningsprocessen.
 



Vem kan söka

Små och medelstora företag i Kronobergs län. Företaget ska ha en god ekonomisk ställning och kan ha 1-249 anställda (ink. koncerntillhörighet).
 



Läs mer om utlysningen hos Almi.

 

Kontakta oss på Energikontor Syd!  

Vi på Energikontor Syd är inte bara experter på energieffektivisering och förnybar energi, vi har även över tjugo års erfarenhet av att utforma projektansökningar och budget. Kort och gott - vi kan projektering med extern finansiering.  

Vi samverkar gärna med er i projekt och hjälper er med ansökan. 

Ta kontakt med oss för att bolla idéer!

Kategorier

Kontaktpersoner


Lena Eckerberg

Lena Eckerberg

Utvecklingschef/Projektledare

Tel. 0734-40 82 75 ,

lena.eckerberg@energikontorsyd.se


Mer inom samma tema

15 artiklar hittades

Se alla poster inom temat