06/12
2022

Workshop: Vägen till energi- och resurseffektivitet


Energifrågan är mer aktuell än någonsin med höga energipriser och osäker tillgång på energi. Hur kan ditt företag agera för att minimera energianvändningen och minska energikostnaderna? Vilka insatser ger en hållbar energilösning?

 

Testa metoder och lär dig mer om hur hela företaget kan börja arbeta systematiskt med energi- och resurseffektivitet – nyckeln till energiomställning.

 

WORKSHOP

Datum:  Tisdag 6 december 2022
Tid:    Kl. 9-15
Plats:  GEHAB Alvesta
Anmälan: Klicka här

 

Lär mer om:

  • Energitrappan och energirådgivande besök – en bra start
  • Energiledningssystem
  • Hur kan man engagera hela organisationen i energi- och miljöförbättringsarbete?
  • Erbjudanden inom Omställningslyftet

 

För vem?

Företag och organisationer som vill få grepp om sin energiförbrukning och få ökad insikt om hur man kan arbeta med systematisk energieffektivisering och engagera sin personal i förbättringsarbete. Deltagarna får en introduktion till praktiskt användbara metoder och ökad kunskap om vilken hjälp som finns tillgänglig. 

 

Workshopen ger exempel på hur ett företag kan jobba med sin energi- och resurseffektivitet på ett systematiskt sätt. Vi diskuterar praktiska tips och vägar till systematiskt energi- och miljöförbättringsarbete.

 

Begränsat antal deltagare. Ni bör vara minst två deltagare per företag för att få ut det mesta möjliga av kursen. 
Sista anmälningsdag är 1 december 2022. 

 

Åk gärna tåg eller buss till/ och från workshopen.  
Från Alvesta järnvägsstation kan du ta buss till GEHAB. Alvesta station Plattform B, Buss 270 mot Hjortsberga, fem hållplatser, kliv av vid Svampvägen. Hitta en passande bussförbindelse

 

Föredrar du en promenad? Det är 2,2 km från järnvägsstationen och tar ca 30 minuter att promenera.

 


Workshoppen erbjuds utan kostnad, som en del i projektet Omställningslyftet som drivs av RISE, IUC Sverige, Campus Ljungby, Energikontoren Sverige och Energikontor Sydost.