19/05
2022

Förstå och sänk dina elkostnader!


Torsdag 19 maj, kl. 18.30–19.30, på Teams


Rosa Özgen Sundin, energiexpert, berättar hur du kan läsa din elräkning, välja rätt elavtal och minska dina elkostnader. Hon kommer lära dig att förstå vilka mekanismer som styr elpriset, vad som utgör elkostnader och hur du påverkar dina kostnader på bästa sätt. Vi kommer att gå genom en faktura och analysera olika typer av erbjudanden för elavtal. Målet är att lära sig att 3 saker för att kunna bedöma och sänka sin elkostnad: Första målet är att kunna hänga med i marknadens utveckling. Steg 2 är att förbättra sin förmåga att tolka och välja rätt bland marknadens elavtal och ställa rätt frågor till kundtjänst och säljare. Det tredje målet är att kunna förstå sin elfaktura.

Anmäl dig till "Förstå och sänk dina elkostnader" här

OBS! För tillfället kan det vara svårt att komma åt vårt anmälningsformulär - detta beror på tekniska problem hos formulärleverantören. Skulle ni ha problem med att anmäla er till något av våra event - kontakta hanna.everling@energikontorsydost.se.
 

Klimatsmarta föreläsningar 2022

Föreläsningen är en del av en serie som samarrangeras av energi- och klimatrådgivarna i kommunerna i Kronobergs, Blekinge och Kalmar län. Klicka här för att se fler tillfällen