26/01
2023

Effektiv energianvändning för livsmedelsföretag - frukostseminarium


Nu är det hög tid att ta kontroll över din energiförbrukning och energieffektivisera ditt livsmedelsföretag. Energieffektivisering gynnar ditt företag, både ekonomiskt och miljömässigt.

 

Dags att se över din energiförbrukning?

26 januari, kl 08.30 - 09.30 har små-och medelstora företag möjlighet att delta på ett kostnadsfritt frukostwebbinarium (på Zoom) där du som företagare kommer få vägledande tips på vad ni kan göra för att använda energi mer effektivt. 
 

Lyssna bland annat på experter från Energikontoret Väst och RISE samt Fredrik Javensköld från Skånemejerier som delar med sig av sina erfarenheter kring energieffektivisering!


Målgrupp: Webbinariet gäller främst livsmedelsföretag som har hög energianvändning för sina produktionsprocesser, men alla med intresse är välkomna att delta!Preliminärt program

Välkommen
Maria Holmkvist Livsmedelsacceleratorn
Marcus Nyström, Lokalproducerat i Väst
Peter Berg, Energikontoret Väst

Ta kontroll över din energianvändning
Peter Berg, Energikontoret Väst

Effektiv energianvändning för livsmedelsföretag
Fredrik Javensköld, Skånemejerier
 

Så här kan du kan gå vidare
Per Sommarin, RISE

Välkommen att anmäla dig, senast 24 januari!

 

Webbinariet är ett samarrangemang mellan Lokalproducerat i VästLivsmedelsacceleratorn och Energikontoret Väst. Webbinariet är också en del av Omställningslyftet som är en gemensam satsning från Tillväxtverket, RISE, SISP, Energikontoren Sverige, IUC, IVL och SuPr. Projektet delfinansieras av Europeiska Regionala Utvecklingsfonden (ERUF).