Erbjuds gratis cykelservice

Publicerad: 2020-04-16

Vad piffar väl upp mer än att fixa till sin cykel så här i vårtider? Som tack för att de reser hållbart, kommer anställda inom Region Kronoberg och kommunanställda i Kronobergs län, som cyklar till jobbet, att bli belönade med erbjudande om gratis cykelservice. Erbjudandet går ut till ca 350 personer. 

 

Anställda i Region Kronoberg, samt några av Kronobergs kommuner, som cyklar till jobbet har under dagarna blivit erbjudna att lämna in sin cykel på gratis service.  De som fått erbjudandet (ca 350 personer) har fått ett särskilt utformat grönt infoblad på sin cykel, vilken kan användas som biljett för gratis "cykelfix" under v 16-17 på utpekat lokalt cykelreparatörsföretag. Detta erbjudande är ett initiativ inom satsningen Res grönt i gröna Kronoberg som drivs av Region Kronoberg tillsammans med Energikontor Sydost.  Erbjudandet av cykelfix (justering av växlar, kontroll av bromsar, pumpning av däck m.m) är ett riktat tack till de som cyklar till jobbet oavsett väder och tid på året och därmed medverkar till ett klimatsmart sätt att resa på.

 

Vill du veta mer om cykelfix-erbjudandet? Kontakta våra kollegor Sofia Mårdh, Per-Åke Andersson eller Elizabeth Anderberg.