Energikontor Sydost söker:

Driven och noggrann HR- och löneadministratör

  

Vill du arbeta med HR och lön? Då är kanske tjänsten på Energikontor Sydost något för dig!


Tjänsten innebär att du ansvarar för och är med och utvecklar samtliga arbetsuppgifter och frågeställningar kopplade till löneprocessen, allt från granskning av tidrapporter till utbetalning av lön, rapportering, pensionsavstämningar, semesterväxling mm. Du är ett stöd till chefer och medarbetare i frågor som rör anställningar samt tex lön, tidredovisning, utlägg och ersättningar. Du säkerställer också så att vi följer företagets GDPR-instruktioner kopplat till hantering av anställdas personuppgifter. 


Utöver lön kommer du att arbeta brett med HR frågor och vara ett stöd i personalärenden som t.ex. rekrytering, avtal mm. Du kommer att stödja cheferna i frågor kopplade till arbetsrätt och behöver därför ha ett intresse och kunskap om detta. Du bevakar att vi följer gällande lagstiftning och informerar chefer och medarbetare om förändringar. Du ansvarar för att rutiner kopplade till HR och lön finns och är uppdaterade och ansvarar för att företaget använder rätt mallar till ex anställningsavtal och arbetsgivarintyg. Du ansvarar för kontakt med arbetsgivarorganisation, bank och försäkringsbolag. 
Tjänsten är underställd vd och arbetet sker tillsammans i ett team på ekonomifunktionen, som består av två stycken redovisningsekonomer med ansvar för övrig bolagsekonomi samt projektredovisning. Vi stöttar varandras arbete i teamet.


Din profil
Du har arbetat med administration och lön tidigare. Du har ett stort intresse för HR och har antingen utbildning eller erfarenhet inom detta. Du har goda kunskaper i Excel och om du har arbetat i VISMA är det meriterande. Som person är du servicemedveten, kommunikativ, flexibel, självständig, noggrann, driven och nyfiken. Du ser vad som behöver göras och tar tag i det. 


Om oss
Energikontor Sydost arbetar med förnybar energi och energieffektivisering för en minskad klimatpåverkan och hållbar regional utveckling. Vi är just nu 27 anställda och driver ett trettiotal projekt. 


Start: så snart som möjligt enligt överenskommelse
Omfattning: 50%, provanställning kan komma att tillämpas.

Placeringsort: Växjö
Ansökan: Snarast möjligt, dock senast 2018-08-15. Vi arbetar med löpande urval.
Mejla din ansökan till christel.liljegren@energikontorsydost.se.  Skriv ”Ansökan HR/lön” i ärenderaden.

 

I och med att du mailar din ansökan till oss samtycker du till att vi hanterar dina personuppgifter under rekryteringsprocessen. Dina personuppgifter kommer raderas när rekryteringen är avslutad, om inte annat meddelas.

 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta;
Christel Liljegren, vd, 0706–208 308, christel.liljegren@energikontorsydost.se 
Eller någon av våra fackliga representanter:
Hannele Johansson SACO, 073-419 91 81, hannele.johansson@energikontorsydost.se 
Kerstin Eriksson, Vision, 070-620 83 07, kerstin.eriksson@energikontorsydost.se 

 

Varmt välkommen med din ansökan!